Feestdagen

Natuurlijk brengt Sinterklaas ook ieder jaar een bezoek aan onze school.

Dit jaar is het bezoek wel heel bijzonder. In de filmpjes "Een dubbele boeking" en "The Sint of Frankendael" kun je zien wat er allemaal speelde.

Kerst

Afwisselend hebben wij het ene jaar een kerstdiner op school en het andere jaar een gezamenlijke kerstviering in de kerk.

Bij het kerstdiner in de groepen maken alle kinderen (ouders) iets voor dit diner. Gedurende deze maaltijd is er voor de ouders de mogelijkheid tot een gezellig samenzijn in kerstsfeer in de school.

Tijdens de kerstviering in de kerk staat het kerstverhaal centraal. Met een voorstelling en samenzang staan we stil bij de geboorte van Jezus.

Pasen

Tijdens de paasviering besteden de leerkrachten in hun groep aandacht aan het paasverhaal. Vervolgens eten de kinderen in de klas een paasmaaltijd.