Naschoolse activiteiten: Verlengde Schooldag

Basisschool Frankendael biedt diverse naschoolse activiteiten aan. Sommige activiteiten worden in samenwerking met andere partijen aangeboden. Het aanbod wisselt ieder jaar. Een aantal activiteiten zullen gekoppeld zijn aan projecten die ook onder schooltijd plaatsvinden. Wij proberen d.m.v. subsidiegelden de kosten voor de verschillende activiteiten zo laag mogelijk te houden. Ook dit schooljaar hebben we weer een leuk programma kunnen samenstellen. Via deze link kunt u het aanbod voor het eerste blok van het schooljaar 2022-2023 bekijken.

Klik hier voor het inschrijfformulier voor het 1e blok 2022-2023

Activiteiten in de herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur en daarmee ook weer een mooi programma. Een prachtige Sport en Funtour in de Wethouder Verheijhal aan de Polderweg. Van dinsdag 18 oktober tot en met vrijdag 21 oktober kun je verschillende sporten beoefenen. Meedoen is gratis en er is sprake van een open inloop! Het programma vindt op de genoemde dagen plaats van 12:00 tot 16:00 uur!

Zie de link voor meer informatie, of kijk op: www.amsterdam.nl/oostbeweegt

Daarnaast staat er komende zondag de 46ste editie van de marathon van Amsterdam op het programma. Op zondag 16 oktober is er dus weer een sportief feestje in de stad, waar ook – traditiegetrouw – de Mini Marathon wordt georganiseerd.

De mini marathon (1 km) voor kinderen tot 12 jaar wordt op drie plaatsen in de stad georganiseerd. Zie de link voor meer informatie of kijk op: tcsamsterdammarathon.nl/deelnemers/kinderlopen/

Opgeven kan nog, dus doe mee!