Nieuwe ouders

Informatiebijeenkomst

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn informatiebijeenkomsten op school, zoals wij dat gewend zijn niet mogelijk.

Neemt u alstublieft contact op met de school om een afspraak te maken indien u belangstelling heeft. We zullen u dan persoonlijk te informeren over onze school

Dit kunt u het beste doen door een e-mail te sturen naar edith.tjaden@amosonderwijs.nl of gertjan.bart@amosonderwijs.nl Wij nemen dan snel contact met u op.

U kunt ook bellen (020-4638100)

Voor ouders die belangstelling hebben voor onze, school organiseren wij gedurende het schooljaar op beide locaties een aantal informatieochtenden. In het overzicht hiernaast ziet u wanneer en op welke locatie de informatieochtenden plaatsvinden.

De informatieochtenden beginnen om 09:00 uur (inloop vanaf 08:45 uur). Naast een algemene presentatie over de school geven wij u de gelegenheid om een kijkje te nemen in de school en de lokalen. Leerlingen uit de bovenbouwgroepen zijn daarbij gastvrouw of gastheer. Uiterlijk om 10:30 uur is de informatieochtend afgelopen.

Als u aanwezig wilt zijn tijdens één van de bijeenkomsten, vragen wij u om u van tevoren aan te melden via e-mail aan administratie.frankendael@amosonderwijs.nl . Vermeld hierbij: uw voor- en achternaam, uw telefoonnummer, de naam en geboortedatum van uw zoon/dochter, de datum en locatie van de informatieochtend. U kunt ook bellen om u aan te melden voor één van de informatieochtenden.

Aanmelden/inschrijven

Door de gemeente Amsterdam zijn in overleg met de schoolbesturen duidelijke regels opgesteld voor 4-jarigen die naar de basisschool gaan. Deze regeling vindt u op onze website bij Praktische informatie – Aanmelden / Inschrijven. Ook vindt u hier informatie wanneer u uw oudere kind(eren) wilt aanmelden op de Frankendael.

Datum Hogeweg Von Liebigweg
september 2020